مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی درسا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی درسا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران

طرز تهیه مشته بادمجان

طرز-تهیه-مشته-بادمجان
تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه مشته بادمجان

مشته بادمجان یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که با استفاده از بادمجان، گوشت چرخ کرده و ادویه‌های خوشمزه تهیه می‌شود. در زیر طرز تهیه این غذا را برای شما توضیح می‌دهیم:

مواد لازم:
– بادمجان: ۴ عدد متوسط
– گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
– پیاز: ۲ عدد متوسط
– روغن مایع: به میزان لازم
– نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و ادویه‌های دلخواه: به میزان لازم

طرز تهیه:
1. ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و سپس در ظرفی ریخته و با نمک تلخ کمی تند کنید تا آبشان بیرون بیاید. سپس آن‌ها را خشک کرده و به صورت طولی برش دهید.
2. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن تفت دهید تا سبک شود.
3. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و با هم تفت دهید تا گوشت رنگش تغییر کند.
4. به مواد تفت داده شده نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و ادویه‌های دلخواه را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
5. بادمجان‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
6. بعد از سرخ شدن بادمجان‌ها، آن‌ها را روی کاغذ آشپزی بگذارید تا اضافه روغن آن‌ها جذب شود.
7. سپس بادمجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر کنید و به صورت مشته درآورید.

مشته بادمجان آماده خوردن است. می‌توانید آن را با نان تازه و سالاد سرو کنید. لذت ببرید!

مرتبط نوشته ها

لیزر
آموزش و یادگیری

لیزر

تداخل-موج
آموزش و یادگیری

تداخل موج

تشدید-در-فیزیک
آموزش و یادگیری

تشدید در فیزیک

حرکت-دایره-ای-یکنواخت
آموزش و یادگیری

حرکت دایره ای یکنواخت

سقوط-آزاد
آموزش و یادگیری

سقوط آزاد

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-کاچی-زعفرانی

طرز تهیه کاچی زعفرانی

پروبیوتیک-چیست؟

پروبیوتیک چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

dorsa

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی درسا متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.