مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی درسا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی درسا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران

طرز تهیه کوزالاک مانتی

طرز-تهیه-کوزالاک-مانتی
تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه کوزالاک مانتی

کوزالاک مانتی یکی از غذاهای محبوب در آذربایجان است که با ترکیبی از مانتی (نوعی پاستا) و سس گوجه فرنگی تهیه می‌شود. در زیر طرز تهیه این غذا را برای شما شرح داده‌ایم:

مواد لازم:
– مانتی: ۵۰۰ گرم
– گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
– پیاز: ۲ عدد متوسط
– روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
– گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
– نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:
۱. ابتدا مانتی را در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه پخته و سپس آبکشی کرده و روی ظرف سرو کنید.
۲. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود.
۳. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
۴. گوجه فرنگی را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید و با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید.
۵. حرارت را کم کرده و قابلمه را بر روی حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا گوجه فرنگی کاملا پخته شود.
۶. سس را روی مانتی ریخته و با گوشت چرخ کرده و گوجه فرنگی سرو کنید.

کوزالاک مانتی آماده سرو شدن است. می‌توانید این غذا را با سبزیجات تازه و یا سالاد سرو کنید. لذت بردن از غذای خوشمزه خود را با دوستان و خانواده تان به اشتراک بگذارید.

مرتبط نوشته ها

لیزر
آموزش و یادگیری

لیزر

تداخل-موج
آموزش و یادگیری

تداخل موج

تشدید-در-فیزیک
آموزش و یادگیری

تشدید در فیزیک

حرکت-دایره-ای-یکنواخت
آموزش و یادگیری

حرکت دایره ای یکنواخت

سقوط-آزاد
آموزش و یادگیری

سقوط آزاد

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-سالاد-چیکن

طرز تهیه سالاد چیکن

طرز-تهیه-حلوا-بوتیکی

طرز تهیه حلوا بوتیکی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

dorsa

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی درسا متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.