طرز تهیه کوزالاک مانتی
کوزالاک مانتی یکی از غذاهای محبوب در آذربایجان است که با ترکیبی از مانتی (نوعی پاستا) و سس گوجه فرنگی تهیه میشود. در زیر طرز تهیه این غذا را برای شما شرح دادهایم:
مواد لازم:
– مانتی: ۵۰۰ گرم
– گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
– پیاز: ۲ عدد متوسط
– روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
– گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
– نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا مانتی را در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه پخته و سپس آبکشی کرده و روی ظرف سرو کنید.
۲. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود.
۳. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
۴. گوجه فرنگی را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید و با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید.
۵. حرارت را کم کرده و قابلمه را بر روی حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا گوجه فرنگی کاملا پخته شود.
۶. سس را روی مانتی ریخته و با گوشت چرخ کرده و گوجه فرنگی سرو کنید.
کوزالاک مانتی آماده سرو شدن است. میتوانید این غذا را با سبزیجات تازه و یا سالاد سرو کنید. لذت بردن از غذای خوشمزه خود را با دوستان و خانواده تان به اشتراک بگذارید.