مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی درسا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی درسا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران

طرز تهیه کاچی زعفرانی

طرز-تهیه-کاچی-زعفرانی
تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه کاچی زعفرانی

کاچی زعفرانی یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی است که با استفاده از زعفران و پسته تهیه می‌شود. در زیر طرز تهیه این شیرینی را برای شما شرح داده‌ایم:

مواد لازم:
– برنج ۲ لیوان
– شکر ۱ لیوان
– زعفران ۱ قاشق چایخوری
– پسته خرد شده ۱ لیوان
– آب ۴ لیوان
– روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
1. برنج را با آب بشویید و درون قابلمه‌ای بریزید.
2. آب را به برنج اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا برنج جوش بخورد.
3. حرارت را کم کنید و برنج را بپزید تا آب آن جذب شود.
4. شکر را به برنج اضافه کرده و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
5. زعفران را در یک قاشق آب گرم حل کرده و به برنج اضافه کنید.
6. پسته خرد شده را به برنج اضافه کرده و هم بزنید.
7. روغن را در تابه‌ای داغ کنید و برنج را به آن اضافه کنید.
8. برنج را با حرارت کم تفت دهید تا کاچی زعفرانی آماده شود.
9. کاچی زعفرانی را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

کاچی زعفرانی می‌تواند به عنوان یک دسر خوشمزه و سنتی در میان وعده‌های شما قرار بگیرد. همچنین می‌توانید آن را با چای یا قهوه سرو کنید.

مرتبط نوشته ها

لیزر
آموزش و یادگیری

لیزر

تداخل-موج
آموزش و یادگیری

تداخل موج

تشدید-در-فیزیک
آموزش و یادگیری

تشدید در فیزیک

حرکت-دایره-ای-یکنواخت
آموزش و یادگیری

حرکت دایره ای یکنواخت

سقوط-آزاد
آموزش و یادگیری

سقوط آزاد

نوشته‌ی بعدی
پروبیوتیک-چیست؟

پروبیوتیک چیست؟

مدت-زمان-نگهداری-انواع-گوشت-در-یخچال

مدت زمان نگهداری انواع گوشت در یخچال

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

dorsa

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی درسا متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.