طرز تهیه پیچاق قیمه
برای تهیه پیچاق قیمه، مواد زیر را به تعداد مورد نیاز آماده کنید:
– گوشت چرخ کرده 500 گرم
– پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
– سیر خرد شده 2 حبه
– نمک و فلفل به میزان لازم
– زعفران به میزان لازم
– روغن مایع به میزان لازم
– آب یا گوجه فرنگی رنده شده به میزان لازم
– برنج سفید 2 پیمانه
طرز تهیه:
1. برنج را با آب و نمک به مدت 30 دقیقه خیس کنید و سپس آن را درون قابلمهای با آب جوش و نمک به مدت 10 دقیقه پخته و آبکش کنید.
2. پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
3. گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کرده و با نمک، فلفل و زعفران به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
4. آب یا گوجه فرنگی رنده شده را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه بپزید تا گوشت کاملاً پخته شود.
5. در ظرفی که قابلیت رفتن به فر دارد، برنج را به صورت لایهای در آن قرار دهید و روی هر لایه، مقداری از گوشت پخته شده را بریزید.
6. در پایان، قابلمه را با درب محکم کنید و در فر گرم شده به مدت 30 دقیقه بگذارید تا پیچاق قیمه آماده شود.
7. پیچاق قیمه را با سبزیجات تازه و ترشیهای مورد علاقه سرو کنید و لذت ببرید.