مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی درسا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی درسا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران

طرز تهیه پیده رمضان

طرز-تهیه-پیده-رمضان
تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه پیده رمضان

پیده رمضان یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در ماه مبارک رمضان مصرف می‌شود. این غذا از گوشت گوسفند، نخود، لوبیا، نان تنوری و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. در زیر طرز تهیه پیده رمضان را برای شما توضیح می‌دهیم:

مواد لازم:
– گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
– نخود: ۲ پیمانه
– لوبیا چیتی: ۲ پیمانه
– پیاز: ۲ عدد متوسط
– روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
– نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل، دارچین، هل، پودر گشنیز: به میزان لازم
– نان تنوری: ۴ تا ۵ عدد
– آب: به میزان لازم

طرز تهیه:
1. نخود و لوبیا را شب قبل از پخت، خیس کنید.
2. گوشت گوسفند را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل در قابلمه‌ای با روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
3. نخود و لوبیا را در قابلمه‌ای جداگانه با آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
4. پودر دارچین، هل و گشنیز را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
5. نان تنوری را به صورت مکعبی خرد کرده و در قابلمه‌ای با روغن تفت دهید تا سبک شود.
6. نخود و لوبیا را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
7. آب را به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.
8. در طی این فرآیند، بهتر است چند بار آب غذا را تغییر دهید تا غذا خیس نشود.
9. پیده رمضان را با نان تنوری سرو کنید.

توصیه می‌شود پیده رمضان را با سبزیجات تازه مثل ریحان، تره، جعفری و لیمو تزئین کنید. همچنین می‌توانید برای افزایش مزه، از گوشت چرخ کرده به جای گوشت تکه‌ای استفاده کنید.

مرتبط نوشته ها

لیزر
آموزش و یادگیری

لیزر

تداخل-موج
آموزش و یادگیری

تداخل موج

تشدید-در-فیزیک
آموزش و یادگیری

تشدید در فیزیک

حرکت-دایره-ای-یکنواخت
آموزش و یادگیری

حرکت دایره ای یکنواخت

سقوط-آزاد
آموزش و یادگیری

سقوط آزاد

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-پیچاق-قیمه

طرز تهیه پیچاق قیمه

طرز-تهیه-حلوای-کفگیری

طرز تهیه حلوای کفگیری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

dorsa

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی درسا متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.