مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی درسا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی درسا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران

طرز تهیه ناگت سیب زمینی

طرز-تهیه-ناگت-سیب-زمینی
تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه ناگت سیب زمینی

برای تهیه ناگت سیب زمینی به موارد زیر نیاز دارید:

– سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
– پیاز: ۱ عدد متوسط
– نمک و فلفل: به میزان لازم
– آرد: ۲ قاشق غذاخوری
– تخم‌مرغ: ۲ عدد
– تخم‌مرغ تفت داده شده: ۱ عدد
– پنیر پیتزا: ۱/۲ پیمانه
– روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. سیب زمینی‌ها را پوست کنید و رنده کنید. پیاز را هم رنده کنید.

۲. سیب زمینی‌ها و پیاز را در یک کاسه مخلوط کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

۳. آرد را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

۴. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه تفت دهید و به مواد مخلوط شده اضافه کنید.

۵. پنیر پیتزا را هم به مواد اضافه کنید و مجدداً همه چیز را با هم مخلوط کنید.

۶. مخلوط را به شکل دلخواه خود شکل دهید، مثلاً به شکل دایره‌ای یا مستطیل.

۷. روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید و ناگت‌ها را در آن سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی شوند.

۸. ناگت‌ها را روی کاغذ آشپزی قرار دهید تا اضافه روغن آن‌ها جذب شود.

۹. ناگت‌های سیب زمینی را با سس مایونز یا کچاپ سرو کنید و لذت ببرید.

توصیه می‌شود که ناگت‌های سیب زمینی را با سبزیجات تازه و سالاد سرو کنید تا غذای شما متنوع‌تر شود. همچنین می‌توانید از این ناگت‌ها برای تهیه ساندویچ یا برای سرو در میان وعده‌ها استفاده کنید.

مرتبط نوشته ها

لیزر
آموزش و یادگیری

لیزر

تداخل-موج
آموزش و یادگیری

تداخل موج

تشدید-در-فیزیک
آموزش و یادگیری

تشدید در فیزیک

حرکت-دایره-ای-یکنواخت
آموزش و یادگیری

حرکت دایره ای یکنواخت

سقوط-آزاد
آموزش و یادگیری

سقوط آزاد

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-کاناپ-مرغ

طرز تهیه کاناپ مرغ

طرز-تهیه-کوزالاک-مانتی

طرز تهیه کوزالاک مانتی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

dorsa

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی درسا متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.