طرز تهیه مشته بادمجان
مشته بادمجان یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که با استفاده از بادمجان، گوشت چرخ کرده و ادویههای خوشمزه تهیه میشود. در زیر طرز تهیه این غذا را برای شما توضیح میدهیم:
مواد لازم:
– بادمجان: ۴ عدد متوسط
– گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
– پیاز: ۲ عدد متوسط
– روغن مایع: به میزان لازم
– نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و ادویههای دلخواه: به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا بادمجانها را بشویید و سپس در ظرفی ریخته و با نمک تلخ کمی تند کنید تا آبشان بیرون بیاید. سپس آنها را خشک کرده و به صورت طولی برش دهید.
2. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن تفت دهید تا سبک شود.
3. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و با هم تفت دهید تا گوشت رنگش تغییر کند.
4. به مواد تفت داده شده نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و ادویههای دلخواه را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
5. بادمجانها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
6. بعد از سرخ شدن بادمجانها، آنها را روی کاغذ آشپزی بگذارید تا اضافه روغن آنها جذب شود.
7. سپس بادمجانها را با مواد تفت داده شده پر کنید و به صورت مشته درآورید.
مشته بادمجان آماده خوردن است. میتوانید آن را با نان تازه و سالاد سرو کنید. لذت ببرید!