مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی درسا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی درسا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران

طرز تهیه ذرت مکزیکی

طرز-تهیه-ذرت-مکزیکی
تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی یکی از غذاهای محبوب و سنتی مکزیکی است که در آن از ذرت تازه استفاده می‌شود. در زیر روش تهیه ذرت مکزیکی را برای شما توضیح می‌دهیم:

مواد لازم:
– ذرت تازه
– پنیر پارمزان رنده شده
– کره یا روغن
– فلفل قرمز خشک شده
– نمک

طرز تهیه:
1. ذرت تازه را از برگ‌های خود پاک کرده و به طول ۳-۴ سانتی‌متر خرد کنید.
2. کره یا روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
3. ذرت خرد شده را به کره یا روغن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
4. فلفل قرمز خشک شده و نمک را به ذرت اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
5. ذرت را به مدت ۵-۷ دقیقه بپزید تا نرم شود.
6. پنیر پارمزان رنده شده را روی ذرت بپاشید و آن را برای ۲-۳ دقیقه تحت گریل یا درون فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود و رنگ ذرت به طلایی تغییر کند.
7. ذرت مکزیکی را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو کنید.

ذرت مکزیکی را می‌توان با سالسا، گواکاموله، یا به تنهایی سرو کرد. این غذا به عنوان یکی از پیش غذاهای محبوب در رستوران‌های مکزیکی سرو می‌شود و در میان خانواده‌های مکزیکی نیز بسیار محبوب است.

مرتبط نوشته ها

لیزر
آموزش و یادگیری

لیزر

تداخل-موج
آموزش و یادگیری

تداخل موج

تشدید-در-فیزیک
آموزش و یادگیری

تشدید در فیزیک

حرکت-دایره-ای-یکنواخت
آموزش و یادگیری

حرکت دایره ای یکنواخت

سقوط-آزاد
آموزش و یادگیری

سقوط آزاد

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-کوفته-بلغور

طرز تهیه کوفته بلغور

طرز-تهیه-کمپیر-سیب-زمینی-ترکیه-ای

طرز تهیه کمپیر سیب زمینی ترکیه ای

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

dorsa

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی درسا متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.