مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی درسا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی درسا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران

طرز تهیه حلوای کفگیری

طرز-تهیه-حلوای-کفگیری
تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه حلوای کفگیری

برای تهیه حلوا مواد زیر را به ترتیب زیر نیاز دارید:

– آرد سیب زمینی: ۲ پیمانه
– شکر: ۱ پیمانه
– آب: ۱/۲ پیمانه
– روغن: ۱/۲ پیمانه
– وانیل: یک قاشق چایخوری
– پسته: به میزان دلخواه

طرز تهیه حلوا به شرح زیر است:

۱. در یک قابلمه، آرد سیب زمینی را روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن به طلایی تغییر کند.

۲. شکر و آب را در یک قابلمه دیگر با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود.

۳. به مخلوط شکر و آب، روغن را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

۴. مخلوط آرد سیب زمینی را به تدریج به مخلوط شکر، آب و روغن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست به دست آید.

۵. وانیل را به مخلوط اضافه کنید و دوباره همه را با هم مخلوط کنید.

۶. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا حلوا جامد شود.

۷. پسته را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید و دوباره همه را با هم مخلوط کنید.

۸. حلوا را در قالب دلخواه قرار دهید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

۹. حلوا را از قالب خارج کنید و برش های مورد نظر را بر روی آن ایجاد کنید.

حلوای سنتی ایرانی آماده خوردن است. لذت ببرید!

مرتبط نوشته ها

لیزر
آموزش و یادگیری

لیزر

تداخل-موج
آموزش و یادگیری

تداخل موج

تشدید-در-فیزیک
آموزش و یادگیری

تشدید در فیزیک

حرکت-دایره-ای-یکنواخت
آموزش و یادگیری

حرکت دایره ای یکنواخت

سقوط-آزاد
آموزش و یادگیری

سقوط آزاد

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-حلوا-نثار-ارومیه

طرز تهیه حلوا نثار ارومیه

طرز-تهیه-سالاد-انار

طرز تهیه سالاد انار

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

dorsa

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی درسا متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.