مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی درسا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی درسا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران

طرز تهیه پیچاق قیمه

طرز-تهیه-پیچاق-قیمه
تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه پیچاق قیمه

برای تهیه پیچاق قیمه، مواد زیر را به تعداد مورد نیاز آماده کنید:

– گوشت چرخ کرده 500 گرم
– پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
– سیر خرد شده 2 حبه
– نمک و فلفل به میزان لازم
– زعفران به میزان لازم
– روغن مایع به میزان لازم
– آب یا گوجه فرنگی رنده شده به میزان لازم
– برنج سفید 2 پیمانه

طرز تهیه:

1. برنج را با آب و نمک به مدت 30 دقیقه خیس کنید و سپس آن را درون قابلمه‌ای با آب جوش و نمک به مدت 10 دقیقه پخته و آبکش کنید.

2. پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

3. گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کرده و با نمک، فلفل و زعفران به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

4. آب یا گوجه فرنگی رنده شده را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه بپزید تا گوشت کاملاً پخته شود.

5. در ظرفی که قابلیت رفتن به فر دارد، برنج را به صورت لایه‌ای در آن قرار دهید و روی هر لایه، مقداری از گوشت پخته شده را بریزید.

6. در پایان، قابلمه را با درب محکم کنید و در فر گرم شده به مدت 30 دقیقه بگذارید تا پیچاق قیمه آماده شود.

7. پیچاق قیمه را با سبزیجات تازه و ترشی‌های مورد علاقه سرو کنید و لذت ببرید.

مرتبط نوشته ها

لیزر
آموزش و یادگیری

لیزر

تداخل-موج
آموزش و یادگیری

تداخل موج

تشدید-در-فیزیک
آموزش و یادگیری

تشدید در فیزیک

حرکت-دایره-ای-یکنواخت
آموزش و یادگیری

حرکت دایره ای یکنواخت

سقوط-آزاد
آموزش و یادگیری

سقوط آزاد

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-حلوای-کفگیری

طرز تهیه حلوای کفگیری

طرز-تهیه-حلوا-نثار-ارومیه

طرز تهیه حلوا نثار ارومیه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

dorsa

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی درسا متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.