طرز تهیه بلغور پلو
برای تهیه بلغور پلو به موارد زیر نیاز دارید:
– بلغور: ۲ پیمانه
– برنج: ۲ پیمانه
– پیاز: ۲ عدد متوسط
– گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
– روغن مایع: به میزان لازم
– زعفران: به میزان لازم
– نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. برای شروع، بلغور را در آب جوش بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شود.
۲. پیاز را خلال کرده و در روغن گرم تفت دهید تا طلایی شود.
۳. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
۴. به مواد تفت داده شده، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و هم بزنید.
۵. برنج را با آب بشویید و به مواد تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.
۶. زعفران را در یک لیوان آب گرم حل کرده و به برنج اضافه کنید.
۷. بلغور را از آب بیرون آورده و به برنج اضافه کنید و هم بزنید.
۸. ظرف را با یک دستمال پاک کرده و روی آن یک دستمال خشک قرار دهید و درجه حرارت را بر روی حرارت پایین تنظیم کنید.
۹. ظرف را روی حرارت پایین بگذارید و بلغور پلو را برای ۴۵ دقیقه بپزید.
۱۰. پس از گذشت ۴۵ دقیقه، ظرف را از روی حرارت بردارید و بلغور پلو را با یک قاشق چوبی مخلوط کنید.
۱۱. بلغور پلو را روی بشقاب سرو کنید و با مخلفات دلخواه خود تزئین کنید.
بلغور پلو آماده سرو است. لذت ببرید!